Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnor älskar vi inatt

Under stjärnor älskar vi inatt
i mjuka världar fyller drömmar in,

min gyllene princessa ler en ocean av tidlös smärta
vet nu om din kärlek,

såg en tår av diamanter i din ensamhet
dagen då vi såg kärlek växa genom sanningar

fragila hjärtan
vävda i en dröm,

vi är målat glas tillsammans

i varandras armar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-26 23:17



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar speciellt "såg en tår av diamanter i din ensamhet". Vackert!
2010-02-26

  Johan Bergstjärna VIP
Härliga kärleksrader!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth