Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>Till Björn, min älskade man!</em><br>


Kärleksvåg

Som en svärdfisk pilar jag silvrigt fram

Klyver havet mitt itu

Det vajar och bugar

sjunger ; Där kommer du ju!

 

En lekande piruett

i vidunderlig blågrön sal

Där ser jag dina kärleksfulla

Du; Min älskade, mitt hjärtas val

 

Mitt hår böljande

smeker, omsluter oss

Vi faller djupt

där gyllene strålar fångar




Fri vers (Fri form) av Lavinia Röd
Läst 906 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-02-27 17:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker våg av kärlek ; leksamt, smeksamt och böljande som om vore havet
2011-11-27

  Bodil Sandberg
Vilken vackraste kärlek! poesi med värma stor!!

SOM EN SVÄRDFISK PILAR JAG ¨SILVRIGT FRAM
KLYVER HAVET MITT ITU
DET VAJAR OCH BUGAR
SJUNGER ;DÄR KOMMER DU JU - s¨enormt fint!!

applåder APPLÅDER OCH APPLÅDER!!!
2011-10-18

  aol
bara så vackert vännen
2010-06-13

    Örnhjärta - Björnhjärta
Du är på väg att bli min poetiska guru....
ge ut dina texter... snart...
2010-03-28

  LEVerEra
Aqualove - i ett oceaniskt palats: vackert!
2010-03-05

  Miss Mod
Härlig rytm och uppskattat flyt
2010-03-03

  Sinuhe
Vackert...
2010-03-01

  walborg
En stark dikt om kärleken till Björn, som uttrycks så vackert både i bilden och den underbara metaforen av det blå levande havsdjupet och de böljande vågornas famntag.
2010-02-27

    ej medlem längre
Skön kärleksdikt:)
2010-02-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker kärleksdikt med underbar metafori
2010-02-27

  Monika A Mirsch VIP
vilken smäktande dikt - så lyrisk - så äkta
2010-02-27

  stenen/ Yv Ericsson
Jag känner en fullständig övertygelse över denna Kärleksvåg!
Underbart. bara att grattulera er:)
2010-02-27

  Fredric
En kärleksakt på dekompressionsstopp... Känns tyngdlöst vackert...
2010-02-27

  arja savela
En underbar hyllning!
2010-02-27

  Ingela Svenson VIP
Så aldeles underbart det låter, jag tror att kärlek och lycka är starkare under vattnet!
2010-02-27

  Mr Lindemann VIP
Inte illa här
vännen!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lavinia Röd
Lavinia Röd