Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rev


Jag vaknar men vill inte öppna ögonen....

Du viskar att du älskar
mig, jag ler och flyttar
mig närmare dig
Du smeker min arm,
säger att jag är trygg
nu

Jag funderar på om jag
är vaken eller om jag
sover men något säger
mig att jag sover för
om jag varit vaken hade
inte du varit här

Jag vaknar men vill inte
öppna ögonen och möta
den bistra sanningen
men till slut måste jag..
Du är inte här

Jag suckar tungt, känner
att tårarna är nära
Blundar och tänker på
en av mina favoritlåtar

"Just close your eyes
and you´ll be here
with me
Just look to your heart
and that´s where I´ll
be...."

Somnar om så småning
om och drömmer vidare
om att du finns just så
nära mig som jag vill att
du ska göra...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 17:33



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
snyggt... påminner (tyvärr för min del) om en text jag har på gång. =/

Men bravo!
2010-02-27

    Niklas H
underbart diktat E.
2010-02-27

  firefire
fint vännen!
2010-02-27

  Fredric
klart bättre i mina ögon...
2010-02-27

  Fredric
En längtande och drömmande text... jag gillar känslan, men gillar inte stycket med MP3... Det förstör lite mitt flow i alla fall... annars jättebra...
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP