Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Vi möter kärleken


Natten brinner, bortom ditt leende

ser jag en kärlek

starkare

än

döden, du vandrar i samma helvete, ser samma tomrum förstoras i ditt hjärta,

ta min hand, vi går,

bortom

kärleken finner


vi

allt, kysser dig, före resan, nu finns ingen given sanning,

möts i mitten av livet,

själar

förenas i mörkret, tätt samanslutna möter vi kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-27 17:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-28

  kärleks ängel
vacker närvaro!
2010-02-28

  Nina Nightwish
Fin...
2010-02-27

  poetryGirl
fin, men 'violdikten' är också härlig eftersom jag älskar violer
2010-02-27

  anits VIP
Vackert
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth