Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter musik till denna dikt.




Ung kärlek

När himlen gråter och Du är nära

Vill jag va hos dej tills dagen gryr

Du är min stjärna ,min heta kära

Och ingen fågel, som från mig flyr

 

Du är min åtrå, min heta längtan

Du är mitt blod och mitt liv, mitt allt

Jag känner kroppen, som fylls av trängtan

När Du är från mej känns livet kallt.

 

Ja vi ska älska och vi ska skratta

Tills döden skiljer oss åt en dag

Då gråter himlen och vi kan ej fatta

Att detta är livets grymma lag

 

Men jag ska minnas din bild för evigt

Och jag ska vårda den i min själ

Ja jag ska hålla Din kärlek helig

Och tänka på Dig i ve och väl.

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP