Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Resan


I drömmars saknad lyser ditt förljugna hat av smärtan i en sjukdom
frånvaron av sten,

korrektionsanstalter i dina tankar
lögner utav eld i verkliga städer,

lägereldar utan värme
kadaverstank,

det brända sanningarnas poeter
glömda skatter,

bortom ljuset bor din saknad
Jag såg en verklighet glittra i dina ögon den dagen du besegrade mitt förnuft
jag såg en mur,

liksom en sanning gjord av kärlek
åt helvete med era sanningar,

de gör ju ont,
själen brinner,

inferno
kroppar utan lemmar,

släck nu
jag ska pissa i sanningens vilja,

dra de andra med mig till deras personliga helveten
miljoner helveten,

sida vid sida
och ingen saknar dem,någonsin,

dina löften
skal av tomhet,

fyllda med din ångest-saknad
färdigställ kanylen,

blå resa till de förlorade landet bortom helvetet du själv skapat
leva i de blindas rike för att återigen försöka

älska dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-28 19:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-28

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-28

  Suzy med punkterna
Bra gestaltat
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth