Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek brinner ju

Min kärlek är av eld
förtär sakta dina tankar

visar ditt begär
ser drömmarna i ett mikroskop

rostiga tankar utan frihet

stinkande av cyklon b
skälet är ju inget

döden
likvakan

ge fan i mina innersta känslor
sliter smärtan ur mitt mörker

tvingar mig att älska

i evigheten möts vi i en kyss







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 20:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth