Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fur sie

En tvåsamhet var blind av kärlek
orden fyller dina sånger med vår kärlek

diamanters skyar
elden i ett hjärta nu inatt

vi älskar sant i skyars poesi







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 21:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin poesi
2010-02-28

  poetryGirl
bra
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth