Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tanke i mitt hjärta evigt

När änglar ler en kärlek sann
vet vi ingen frukan,

din tanke i mitt hjärta evigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 22:21



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth