Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Virvlar evig
stormar

kärlek
hjärtat brast en tår

eviga nyanser
faller in

ett liv




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 22:36



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth