Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är sanning poesi


Jag såg dina ögon fyllas utav kärlek
dagen då vi korsade en dröm,

din ångest brann av sanning
ditt hjärta smälte,

mordet på en själ
vi var de som älskade

vi kysste döden varje dag tillsammans

stannade kvar i dina tankar

du var min flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth