Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidöppen



blick över bordet
sveper
söker

vill inte
kan inte
lämnar blicken i golvet

Du vill
jag vill
tror jag?

vågar inte titta
vill inte se

lyfter blicken över kaffekoppen
möter din blick

svarar på din fråga
din blick är vidöppen

jag rämnar




Fri vers av Maria Alfredson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-28 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Alfredson