Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snötäcke

Livet återkommer
solen strålar med sin livgivande värme

snötäcket ger sakta upp
smutsigt, kallt

både fåglar och katter vågar promenera på snön
äntligen är makten vår igen

ge oss marken åter
vi vill ha space

vi vill spänna musklerna i små språngmarscher
över den fria marken

ljuset det livgivande ljuset




Fri vers av Maria Alfredson
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Alfredson