Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repslagarvisa

Rakt motsatt till min läsare vill jag förmedla
En tanke
Läsa någon annans tanke är totalt jävla
Ovidkommande
För oss handlar det om att ge vision
Vingar
Åt tankens besök
I övrigt tomt

Gasten på taket är inte helt känd
I sammanhanget
I rakt nedstigande led släkt med min mormors bror
Ge oss frid
I min väska finns bara ont och gott
Vad som finns
I din väska
Ger jag fullständigt fan i

Repslagarsonen är inte bara ensam
Hans slingerbult till far är också han en Steppvargsliknande figur
Självömkan kan dock vara ‘
Konstruktiv
Knapphändigt inskriven som en egenhet




Fri vers av ledstång
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ledstång