Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimax

I O
Is Oro
Berg Isberg
Hårdaste Hej då
Farligt här Kan inte bara
Smältande ned Rika kvinnor blir nu
Nedåt bortåt ned Rakt åt helvete för långt
Oro obefogad inte sann Larma, larma, larma, larma
Inte rädda alls här längre Ser ni inte vad som händer när vi
Veta mycket inte sant alls här men ser ni inte ännu alls? Våldtas av
Historiens vingslag obönhörligt neråt stora massor går Riktigt vart inte ens
Du vet. Kom och se hur vi försvann Lite rakbladsvassa toppar om vi inte slutar
Oro är omoget och våldtäkten på Gaia är fullbordad Vissa vet inte nu heller hur det
Gick till men vi kan berätta för dem så att de kommer till visshet om sakernas tillstånd
Retligt uppe på en höjd smälta ned i vågor små, bäckar blir till stora djup Vart ska världen gå Evigheten väntar ej på oss som inte trodde det Orättvisor världen ser men ingen går att fixa

Klimax




Fri vers av ledstång
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ledstång