Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlavalvsbotten?

Rent konkret
förtretas jag av allt som har med
din kyla att göra
Man kan nog säga att jag tycker
du är ganska tråkig
För du förstår helt enkelt
inte
mitt
bryderi
angående
rakhyvelsformuleringar
I din text

Du verkar bara sitt
och skriva en massa trams
Som inte är
till nytta för oss andra
Det är jävligt
osolidariskt




Fri vers av ledstång
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-03-01 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ledstång