Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gallsten

Wagner gjorde mig arg

När man ser på segelprogram går man under
Golf är också tråkigt

Rent ut sagt skit

Mens och potensplåster gör oss alla till slavar under en diskbänksrealistisk flagg
Halv stångshalad priatflagg




Fri vers av ledstång
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 19:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag misstänker att jag har gallsten, finns det något man absolut skall undvika att äta när man lider av gallsten. Och finns det något som när ens inre medans man väntar på doktorns svar?

Dock är en resa på halvstång i livets ocean
en droppe i havet i jämförelse med kosmos andetag

gillar ändå sista strofen skarpt
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

ledstång