Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundstunder

 

utan dig vid min sida spelar 
det inte roll ifall alla universums 
stjärnor faller
inatt
vill inte ha lämnat världen
utan ett avtryck som betyder
någonting
förändra med endast 
blickar andetag berörelse
blotta existensen
vara speciell
lycklig

 

utan dig vid min sida spelar det
ingen roll ifall alla universums 
stjärnor faller

inatt..




Fri vers av M.ily
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-02 00:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Stjärnorna faller och delar av oss med dem
fastän vi ändå inte har den kvar
som var där hos oss
2010-03-03

    Wewill
vacker som vanligt vännen
2010-03-02

    ericae
jättefint
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

M.ily