Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..o inte är hon pappas flicka heller...




Trots alla försök, alla hårda
ansträngningar, alla desperata
frågor och dumma svar,
alla insikter, är hon fortfarande
så, mycket mindre, till människa,

än sin mor.











Fri vers av m.ricknell
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 14:30



Bookmark and Share


  blaite
Skitbra text
2010-03-04

  Baystream
Jag ryser faktiskt!

Nu bygger upp texten super snyggt! Och slutet verkligen slår en på käften.

Applåd.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell