Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i två




Delad

två hela halvor av något

trasigt,

två trasiga halvor av något

helt,

ett delat sinne kämpar för

överlevnad,

en insikt för envis att

följa ett hjärtas väg.



En kärlek kletad över två


punkter,


en kletig kärlek klibbig mellan två


liv.













Fri vers av m.ricknell
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 14:54



Bookmark and Share


  Baystream
"två hela halvor av något"

Jag gillar den tanken.
2010-03-04

  Blidsberg
Vackert och lättsmält. Bra. :)
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell