Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ställer människan för stora krav, kan hända???


Ögon av ondska






Varför ser hon på honom
med ögon
som druckit all jordens ondska

Han är ju bara en son av tiden
och inte av grekernas gudar

Han vill älska
och bli älskad

Inte sedd
genom glober
av förbittring.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP