Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (Coprigth Peter Markurth)


En syntes av kyssar regnar eldstorm öppet

Utlagda rader utav din satans smäta
en syntes av kyssar regnar eldstorm öppet

ser dig hånle
fatal blomma gror din strupe vit

sanning
en krosad dröm i natten

en eon av längtan längre bort
efteråt

dina ögon känner dig ej nu
ej samma

du ler ju
vi kan alltid ses imorgon bortom min blick

då klarsynthöten dött
glimmar skuld och saknad

nu tillsammans i en lila dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth