Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara solen, nej även en tanke, en blick ett ord kan förgylla dagen


Svårt att leva!?

Ibland känns livet mej så svårt att leva
det finns så många regler och förbud,

ja, alla rätta vägar de blir skeva
då tror jag varken människorna eller Gud

MEN, plötsligt, bryter solen genom molnen
och färgar hela livet mitt i glädjeskrud

Då, då ger jag blanka fan i regler
och dansar tango med min Gud




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-05 11:12



Bookmark and Share


  Amari
Dansa är bra!

:-)
2015-09-28

  Quasimodo
Börjar tungt för det som livet också kan vara, men bjuder upp i de två sista raderna till dans som lyfter i den meningen!
2010-03-05

    Max Poisé
skrev det nyss till en annan, att jag er en sucker när alster skrivs i rimformat. Här gör du det både humoristiskt och galant, men en knorr som bara avslutar det hela med mänskligt och självklart beteende.

riktigt bra, och denna bokmärker jag för all framtid!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP