Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi vänder blad

vi valsar
på februaris
frostbeklädda mark
mörka skogars
melodier
omsluter mig

men dagen därpå
ler jag
ler och tänker
att det inte
gör något

fågelkvitter
och jag är en
av dem
lätta vita tussar
och jag är av
samma vikt

sexton år
allt kan inte
vara perfekt
inget
är perfekt
men jag lever ändå




Fri vers av soulsistah
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah