Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekstoner


han vill ha mig nära

tunga ögonlock
väntar på att hans arm
ska landa runt min midja

han viskar;
frågar om jag sover
det gör jag inte
han säger att
han vill ha mig nära

att vakna
att inte vilja gå
på riktigt

*

han gör något med mig
sådär som folk säger
att det är
när det är

på riktigt

*

så jag antar att det
kanske
är på väg

det som jag trodde bara
drabbade alla andra
jag insåg att jag var besegrad
ensam för alltid

men kanske inte ändå




Fri vers av soulsistah
Läst 421 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-22 16:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vackra kärlekstoner... du har skrivit så finstämt som viskande...bra gjort
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah