Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(one heart, crying on the floor)



...i am a
young woman with

an old persons hands...






















Fri vers av m.ricknell
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell