Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det vårdagsjämning <3


Noor


Stråla, jag väntar

jag väntar på att jordens inre skall föda nya späda hopp,
de som vill springa ända upp till Solen

Stråla, jag väntar

jag väntar på värmen som skall inspirera våra lungor att dansa, berusade i varandras närhet

Det finns ingen Eld utom Elden!

Bränn oss allihop så vi blir Ett!

jag väntar...








Fri vers av Seasons VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-07 14:41



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Till Lars:

Salaam, Shalom, Paco, Peace, Shanti, Frid!

Salaam alaykum, Shalom aleichem, Frid över dig

Love is in the air :)
2010-03-07

  Seasons VIP
Allahu Akbar :)
2010-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte bli ett med alla.
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP