Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han daNsAr i extaS..

till vansinnet..under jord..med svedda fötter och bränt hår..huden klibbig..svettig..från hettans olidlighet..hon bränd..står vid sidan..smyger..kan inte slita sin blick..från skräckens obarmhärtiga skönhet..hon faller....glöden skrek till hennes kropp..AKTA DIG..skräcken i hennes hjärta krama med vansinnets kraft..han frös i sin dans..såg med begär i blicken..på sitt nya byte..lade sig ner på knä och börja sakta krypa på glöden..fram..
..rädsla tog över alla sinnen i hennes kropp..hjärtat explodera i ondska..musklerna späns till den yttersta gränsen..svetten rinner..ner i hennes ögon..hon fäller ut sina klor..blottar tänder..redo i försvar..
han..van jägare..säker på att fälla sina byten..småler gör sig redo att besegra ännu en..reser sig från glöden..dansar fram igen..sjunger vackra saker..väser som en orm..hon dras med en stund..kämpar för sitt liv..han gör sin stöt..lägger henne sakta ner..smeker hennes pulserande kropp..tror hon redan är hans...hon..spänner sina klor..blottar sina huggtänder..låter han tro att hon är hans..när han släpper sin gard..går hon till attack..släpper allt vansinne fritt..sedan lägger hon honom ner..sätter foten på och vet..denna vägen ska hon aldrig mer gå.




Fri vers av kråkan VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-08 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var väldigt annorlunda, men riktigt bra!
2012-10-05

    Beautiful Soulmate
suggestivt och tätt..
jag lever mig in i detta möte..
känner våndan..
för mig den omöjliga kampen..
mellan att välja mellan..
bejakande och förnekande..
2010-11-04

  Kjell A. H Lundin
Hade tidigare en dragning vissa surrealistiska poeter
som Antonin Artaud, Jules Superville, Michaux
och för att inte tala om Salvador Dali,
och nu kommer du…
fångar min uppmärksamhet

Tackar!!
Applåd

Morgonhälsning
Kjell
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP