Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle tippa på det

Min fru är
strykrädd

Alla
mina skjortor
är skrynkliga

Jag behöver
stryktips

Helst
med
13 rätt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 19:11



Bookmark and Share


  Svartsilver
haha fyndigt!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan