Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk brukar säga att det krävs så lite men det kan göra så mycket Ibland krävs det ingenting och det strular till det ändå...


En utdöende känsla är plågsam

Någonstanns där inne föddes en förhoppning
en förväntan och en önskan som växte sig stark

Varför lät du det bara ebba ut?

Vad gjorde jag som fick dig att inte vilja fortsätta?

Någonstanns där inne föds en förhoppning
En förhoppning om att man kan vara någon
Någon som är värd att bry sig om...

En spänd förväntan hade jag inför mötet.
En spänd förväntan som nu börjar förvandlas till plågande tomhet.
En tomhet av saknad efter det som fanns innan mötet.
Förväntan och förhoppningen finns kvar men är inte längre besvarad...

Varför tog det slut?
Varför försvinner kontakten vi hade?
Var det bara mina innersta förhoppningar som återigen lurade mig att tro, att hoppas, att önska att det fanns mer än vad som igentligen fanns?




Övriga genrer av Crille
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-11-12 09:58



Bookmark and Share


  sol
..det brukar handla om glappet mellan förväntningarna och resultatet..återkommer till tillit! -igen..alltid...
*ler* igenkännande

"Folk brukar säga att det krävs så lite men det kan göra så mycket
Ibland krävs det ingenting och det strular till det ändå..."

vi jobbar alla på att släppa kontrollen

"En tomhet av saknad efter det som fanns innan mötet." den här raden säger allt för mej.
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Crille