Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den text jag la tävlade med när Citypolarna.se la upp sin krönikasida. Tanken bakom texten var till största del bara att vinna omröstningen... Vilket jag gjorde!! (dock under ganska liten konkurrens)


Den Blomstrade Vänskapen!

Den Blomstrande Vänskapen


Klockan är 02:39:49 och vårt spel startade…

--

Det är inte alltid man kan så tydligt blicka tillbaka och säga att…

- Då, och exakt då, så förbättrades mitt liv!

Sista torsdagen av semestern skulle se sin gryning och tankarna svävade mest runt hur man bäst skulle utnyttja den resterande tiden av ledighet, innan jobbet återigen tog kontrollen av ens vardag.

Som den inbitna betapet-spelare som jag var så var det detta som fick hålla mig vaken den kvällen och efter en snabb sökning efter lämplig motståndare så föll jag för en viss person. Det jag inte hade räknat med var att just det valet av motståndare skulle påverka mitt liv för en lång tid framöver!

Hennes nickname var Pläp…

En person som jag ibland gärna skulle vilja kalla ”en kaxig liten skit” men som jag älskar villkorslöst än idag.

--

Nu är detta inte en hyllning till min käre Pläp och inte heller till CiP som fenomen, utan snarare en hyllning den vad jag skulle vilja kalla ”Den blomstrande vänskapen”

CiP bygger sin starkaste grundpelare på en av livets viktigaste ingredienser, vänskapen!

Vi står och faller kanske inte med vänskapen vi har till alla människor i vår omvärld men det är den som får oss att leva. Det är den som får oss att glädjas och sörja tillsammans med folk som finns där för just dig och mig.

Fast vänskap är ingen lätt sak. Det är inte, och kommer aldrig att bli, en dans på rosor. Den behöver sina prövningar för att kunna växa och den tar skada av att ligga oberörd. Det är ju våra nära och kära som formar oss till bättre människor och så länge vi håller kärnan till vår vänskap intakt så kan den bara växa sig starkare och till slut blomma ut i sin fulla prakt!

CiP kanske inte är din väg att gå för att hitta de vänner som kommer att stå dig nära. Inte heller Betapet, där jag fann Pläp, kanske är rätt väg att gå. Det enda jag kan säga är att gå den väg du känner kan passa dig. Skapa dig nya vänner om du behöver eller fördjupa din vänskap med dom du redan har. För när den blommar, då blommar du också!




Fri vers av Crille
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-12-15 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crille