Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Under tårar"

Jag hatar ensamheten och jag hatar tristessen när livet gått i stiltje...

Inget annat kan på ett mer påtagligt sätt få mig att känna att livet bara rinner genom fingrarna!

Livet är till för att upplevas. Det är till för att få dela det med människor som man tycker om. Det är när detta sker som livet blir fyllt med en mening...

Det är därför jag hatar ensamheten och ett liv i stiltje!




Fri vers av Crille
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crille