Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




HimlaFamiljen




Det var en gång en pojke. Han var 8 år. Han hade 2 föräldrar som verkligen älskade honom, vårdade & tog hand om honom på alla sätt.
Han hade många fina kompisar, spelade fotboll i ett lag som han trivdes i.
Han hade en 2 år yngre syster, som var hans ögonsten, men som han också kunde kivas med ibland, som syskon gör.
På helgerna brukade familjen vara ute i naturen mycket, eller spela något spel i trädgården, sen brukade dom gå in & ha myspyskväll, kanske med någon film, eller så hade de picknick på golvet.
Mammans & pappans familjer kom ofta på besök, och då var det fest & glädje. Pojken & hans syster var ofta hos sina mor- & farföräldrar, vilket dom älskade att vara. Livet lekte, det gick bra i skolan för pojken, som fick hjälp av mamma & pappa med läxorna.
Hemmet andades trygghet & öppenhet, & ofta ville barnens vänner komma på besök, eftersom atmosfären & mottagandet var så varmt hjärtligt.
Ibland brottades alla 4 i dubbelsängen under skratt & glam.
Deras skyddsänglar behövde inte beskydda dom så mycket, för de tog hand om varandra. Gud log & katterna spann.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP