Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss kämpa

En blodröd sol

över ett skymningslandskap

En levande stad

med miljoner händer

sträckta mot himlen

Vi ber

De ber

Vi ber




Fri vers av bimbim
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim