Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingande klockor

I en aldrig sinande dröm av klingande klockor

skålar jag med de som dött

Vi skriker och vi skränar

om att allt ska bli återfött

Men denna gång föder vintern ingen sommar

och blommorna blommar inte mer

Festen förfryser in i ångest

då vi trasas sönder och ensamt ber




Fri vers av bimbim
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim