Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en väg


Genom filtret
silas
det som var jag
ner till
det jag är
och blir

Filtret filterar
godtyckligt




Fri vers av bimbim
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim