Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt tom.


Tankekonst.

särskildhet
skild från helheten
saknar sambanden
frånskild

ingen kan vara så
inte ens jag

en lättnadens suck
ljuder genom tomheten
som aldrig kan vara tom

för vad är tomhet
alltid något
ljust, mörkt
varmt, kallt
mättat eller omättat

dock kan jag befinna mig där
särskilt tom
enbart en känsla
som är full av mig




Fri vers av Miss_Lyckad
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_Lyckad