Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ligga i hamn för en stund, jag vet, alltid vara beredd på att hissa segel....


Famn.

att bara vara
kan vara bra nog
men att vara bara
i dina armar
än bättre

varför någons armar
är bättre
kan jag dock inte
besvara utan
tanke på
varför mina egna
inte räcker till
för mig




Fri vers av Miss_Lyckad
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_Lyckad