Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan man förlåta?

har man väl börjat rota..gräva fram alls skit som finns där inne..under ytan..måste man nog på något vis gräva klart..gå tillbaka till det som en gång var blir ju svårt..om man inte råkar drabbas av svår minnsesförlust såklart..då menar jag inte förnekelsen..utan på riktigt..förnekelsen är inte stark nog..dumheterna kommer ändå ut..om än i en annan form..förmodligen mycket värre än sanningen..så nu till påängen..kan man förlåta allt?..ja..säger säkert många..och så är det nog så länge man inte behöver påminnas var dag..då är det ju bara ett ord..som låter bra..nu menar jag förlåta..på riktigt..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-10 10:18



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Bra skrivet, Kråkan!
Hur kan man bli hel om man skapar en distans eller ett sätt att förhålla sig till de saker man gjort mot sig själv eller som andra gjort. Tror det skapar mer klyftor, och man känner mer splittrad än hel.
Jag är av en annan uppfattning; Man kan alltid förlåta sig själv eller andra, kanske inte alltid hundraprocentigt, eftersom det handlar om mognad, förståelse och hur långt man kommit i sin bearbetning av händelserna.
Påminnelserna som du skriver kråkan, är ett sätt för dig att konfrontera och bearbeta händelserna eller minnena, i början är det svårt och man slår ofta bort sådant som gör ont, men med tiden lär du dig hantera det som en del av dig själv.
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
håller helt med quasimodo. iallt han säger.
2010-03-10

  Quasimodo
Nej det kan man inte, för mig handlar det mer om en slags "förlåtelse" så att jag lärt mig vara och förhålla mig till dessa saker i mig själv så jag inte mår dåligt av dem.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP