Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkyld

Näsan rinner.
Kroppen brinner.

Jag är så sjuk så jag rimmar.

Detta tabu.
Bland poeter ju.

Är det fint är det flummigt.
På sommarn är det lummigt.

Jag är så sjuk så jag rimmar.

;-) Ps. Snälla, tyck synd om mig någon...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-10 15:12



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tycker synd om dig just nu även om det är för sent egentligen... är förkyld själv och tycker att du borde få vara frisk, vännen!
2010-03-15

  Björn Donobauer
Om kranen droppar
är det av främmande kroppar
som alla bara vill ut
detta snörvlande måste få ett slut
2010-03-11

  Bibbi VIP
Håller med Samuel här:-)

Krya på Dig!
2010-03-10

  e-poeten
Jag tycker synd om dig,
rimma på denna sida
nu får du lida
utanför poetskaran stå
men för denna gång
låt gå
och på dig krya
så du kan hitta nya
poetiska ord
serverade på våra
databord!
2010-03-10

  walborg
Jag tycker jättejättesynd om Dig vännen! Hoppas vårfloden i bihålorna tar slut snart!
2010-03-10

  Tomas Alexander
borde finnas en tyck synd om knapp brevid applåden!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia