Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu såg vi sanningar du gömt i dina underkläder utav guld

Nu såg vi sanningar du gömt i dina underkläder utav guld
slitna utav tidens regn,

talar de med mig om frihet denna morgon
vem stal en tår i regnet ,

vem straffade dig för min saknad
varför vill du ännu leva i min kropp trots att förruttnelsen är uppenbar,

dina tankar svider liksom branden i mit hjärta
upplyst av fruktan,

sorg
saknad och bittra kyssar från igår
vill du ej se mina färger

tvingas du blunda


dör du




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-10 15:55



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra.
2010-03-10

  Madjori
Sorgsen, vacker och frågande text. Talande kärlek på pränt...
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth