Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av din begravning den 12 mars, 2010.




Gotte

Du var alltid där.
Alla högtidsdagar tågade du in.

Ja, tågade.

Du rörde dig som en kunglighet.
Och tog din självklara plats.

---

Du var alltid där.
Alla högtidsdagar ville du diskutera.

Ja, diskutera.

Du argumenterade som en driven journalist.
Och gav alltid genomtänkta svar.

---

Du var alltid där.
Alla högtidsdagar kramades du.

Ja, kramades.

Du frågade alltid hur det var.
Och vi pratade en stund om livet.

---

Nu är du död.
Alla högtidsdagar saknar jag dig.

Ja, saknar.

Du har tågat in i mitt hjärta.
Och jag kommer minnas dig med kärlek.

---

Ja, minnas dig.

 




Fri vers av Grubbelmia
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-11 12:36



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint och fint om saknad bortom ord.
2010-03-15

  Bibbi VIP
Helt underbar hyllning!

Applåd och bokmärke.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia