Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samtal med mig själv..


dU är så förbaNNat joBBiG!

ibland blir jag så trött på dig..kan du aldrig bara hålla tyst? måste du vridar runt allt tills det inte längre finns någon njutning kvar..måste du alltid gräva i dom djupaste hålen..kan du inte bara vara lagom ibland..varför måste du driva dig så förbannat långt jämt? upp till molnen när du är glad..ner till kärnans mitt när du inte är det..aldrig bara lagom..mitt i..du är så förbaNNat jobbig!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 13:57



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Bra skrivet, kråkan!
Gillar "varför måste du driva dig så förbannat långt jämt?"
Tror jag måste driva mig "förbannat" långt ibland för att hitta roten eller källan... då känns inte lagom riktigt tillfredsställande.
Träffande, Nice work!
2010-03-11

  Akke
Haha, bara att acceptera
men varför identifiera sej med jobbet?
Det är bara en Jojo som spinner upp och ner.
2010-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det är underbart med människor som går på djupet.
2010-03-11

  Emme VIP
Förlåt.... =)
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP