Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror och jag .. '

Det var i somras , på sommartiden..
Det var väldigt varmt då..
Jag var barnfota och påklädd med en rödvit klänning..
Min bror var också barnfota påklädd med ett par shorts o en T-shirt.

Jag ville cykla, skjutsa min bror på min cykel.
Det kunde jag .. på en liten kort hinderbana utanför mitt hus.. Men jag tyckte att det började bli tråkigt , så vi åkte någon annanstans.
Vi kommer till en gata som var väldigt fin o solen sken varmt fortfarande.. o längre fram fanns det en konstig gupp.
Min bror ropa o skrek..
- Vi klarar inte det här , vänd tillbaka !
Jag ropa tillbaka,
- Lägg av nu ! Vi klarar det !

Jag skulle ha lyssnat på min bror ...
Vi åker över guppet på en hög fart , cykeln blir sne o flyger i från mina händer, jag hade ingen hjälm , inte min bror heller..'
Jag flyger rakt i marken med ansiktet före.. o min bror flyger på gräs..
Jag sov..
Jag svimma ..

Min bror ropa mitt namn flera gånger..
Igen...
Igen...
och igen..

Jag svara inte..
Utan när jag vakna , drog jag upp ansiktet från marken, öppnar mina ögon.. och ser bara blod på den gråa marken..
O jag fick panik ,, hjärtslagen ! Jag börja skrika o gråta , och jag blev snurrig.
Min bror skrek mitt namn och tog tag i min hand , och drog upp mej.
Han såg hur jag skrek och grät och då insåg han att en bit av min tand hade lossnat.

Han sa inget förrens vi kom hem..
När jag kom in i dörren , skrek jag o grät fortfarande.
Pappa kommer in springande och ser på mej , och hämtar en handduk som är blöt.
Han torkar mitt ansikte försiktigt.

Han ringer mamma, o hon får lov att åka ifrån jobbet.
Hon bär mig till bilen och åker till akuten.
Dom tar in mig o säger att jag fått en lätt hjärnskakning..

Jag höll på att få en skada på näsan.. Men det var bara nära.. för det blev ett djupt sår på sidan av näsan.

Efter det , tänker jag aldrig skjutsa min bror på ett sådant sett , att jag skjutsar honom o åka över ett konstigt gupp.




Fri vers av Ninah
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-12 17:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör mig starkt.

Applåd!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninah