Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många ansikten



Jag kämpar min vilja och ser mer och mer.
Jag känner er alla, bara fler och fler.

Många ansikten jag ser,
och ni ler.
Era röst är som ett inspelatljud,
jag hör det varje morgon o kväll..

Jag försöker ialla fall vara snäll..
och jag ser fram imot för att träffa er igen,
men det får vi prata om sen..

För att jag kommer alltid att vara er vän.




Fri vers av Ninah
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninah