Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte..


Jag känner och smakar, men jag vet att du inte vet.
Kanske vore du där men du vet inte.

Du kanske förstod och visste, men du vet fortfarande inte..
För jag vet.

Klockan gick bara sin väg, - runt, runt o runt.
Men en sak ska jag säga, du vet inte.

En sak som du borde veta skulle väl duga, men jag förstår att det inte går att berätta.
Eftersom du vet inte.
Jag fortsatte och skriva min nya bok '' Du borde veta ''.
Den handlar om dig, om din personlighet och vad du borde veta.

Men som sagt du vet inte..

Hur många gånger ska jag nämna '' du vet inte '' tycker du?
Jag lär ju säga det flera gånger eftersom...att,
du vet inte...
att jag älskar dej..




Fri vers av Ninah
Läst 307 gånger
Publicerad 2010-05-18 20:56



Bookmark and Share


  Aftonvännen
ilskan, förorättad

för det som borde vetas utan att behöva

farofyllt plågsamt sägas
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninah