Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta, turbiner och sömnlösa nätter gjorde detta möjligt. <3


Imperium av turbiner.

Jag vaknar utan att förstå det.

Sträcker på mina bazookas.

Bygger ett imperium av ljumskar.

Sedan kommer en kille och ba: "EYYY!"

Jag vänder mig långsamt om.

Kapar hans giriga lemmar med min gaffeltruck.

Bygger en sorts turbin av hans kvarlevor.

Ett imperium och en turbin att knapra på.

Det är allt jag behöver.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alexius Långström
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexius Långström
Alexius Långström