Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kommer förstå. så äre bah.


slutsats.

postea haec omnia, mortui summis digitis hac in domo incedunt.
???? ????? ?????, ?????? ?? ??? ????? ???????????.
efter alla dessa händelser, trippar de döda på tå i detta hus.


(poeter.se tycker inte om det antika grekiska alfabetet. därav dessa fräscha frågetecken)




Fri vers (Fri form) av Alexius Långström
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexius Långström
Alexius Långström