Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort hexametervers om att fly sin tillvaro.


hexametertjack

Jag såg när hästen kokade metatjack utan mig idag,
letade då efter svalt minne utan att se flykten vi gör.




Bunden vers (Hexameter) av Alexius Långström
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexius Långström
Alexius Långström