Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig något mer än nattens mörker

jag vill plocka
fram maj
ur en ask
men det går inte
tennsoldater går
inte heller

vinden får alla
tusen fjäderlätta
små liv
att åka berg-och-dalbana
men gravitationen
håller båda mina
fötter på
jorden
låt mig
någon gång
släppa taget

jag vill
ta livet i hand
och låta det
föra med mig
på resan
jag väntat på
så länge
se världen
med mina naivt
blåa ögon
le med tusen
olika liv
på min tunga




Fri vers av soulsistah
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-13 22:02



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra skrivet, man vill ju alltid se världen med naiva ögon men med längtan följer hjärtats minnen.
2010-03-13

  peter markurth
bra flyt
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah